Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@21:27:32 GMT

78 هزار زن اصفهانی، سرپرست خانوار هستند

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۵۹۰۳۴۰

78 هزار زن اصفهانی، سرپرست خانوار هستند

معاون اجتماعی و مشارکت های مردمی شهرداری اصفهان گفت: حدود ۳۰ درصد زنان معتاد و آسیب دیده شهر اصفهان دچار طردشدگی اجتماعی شده‌اند و هر کدام بمب معضل اجتماعی در دل شهر هستند.

مرتضی رشیدی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: بر اساس سرشماری سال ۹۵ در شهر اصفهان نزدیک به ۸۷ هزار زن سرپرست خانوار زندگی می‌کنند، در این راستا شهرداری اصفهان برای حمایت این قشر از جامعه لایحه سلامت اجتماعی زنان شهر را با تاکید بر بی‌خانمانی زنان به شورای اسلامی ارایه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هدف از تدوین این لایحه هدف‌گذاری صحیح در ارتباط با توانمندی بانوان بی سرپرست و زنان سرپرست خانوار است، افزود: لایحه سلامت اجتماعی زنان شهر اصفهان بخش‌هایی همچون آموزشی، فرهنگی، روانی، اجتماعی و اقتصادی برای زنان سرپرست خانوار و افراد تحت تکفل آنها را در بر می‌گیرد.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان ادامه داد: درصدد هستیم با حمایت شهرداری، فعال‌سازی سمن ها و سازمان‌های مردم نهاد که درگیر این لایحه می‌شوند، بتوانیم زنان سرپرست خانوار را از لحاظ درآمدی و اقتصادی توانمند کنیم.

توزیع ۷۰ هزار کارت منزلت در سال ۹۷

رشیدی با اشاره به استمرار توزیع کارت منزلت در سال آینده، گفت: کارت منزلت از اواسط سال ۹۵ در دستور کار معاونت اجتماعی شهرداری اصفهان قرار گرفت.

وی ادامه داد: کارت منزلت شامل پنج گروه از جمله سالمندان بالای ۶۵ سال، بازنشستگان لشکری و تامین اجتماعی، زنان سرپرست خانوار، افراد دارای معلولیت جسمی و حرکتی، اعصاب و روان و جانبازان بالای ۲۵ درصد می شود که دارندگان آن می‌توانند از خدماتی همچون استفاده از فضاهای فرهنگی، کتابخانه‌ها، فرهنگسراها، سالن‌های ورزشی و استخرها، مجموعه های گردشگری در محور ناژوان و صفه، خدمات حمل و نقل عمومی از جمله اتوبوس که سال آینده استفاده از قطار شهری نیز به آن اضافه خواهد شد، بهره‌مند شوند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تاکید کرد: تمام امکانات به صورت تخفیف‌دار و حتی در بعضی موارد به صورت رایگان در اختیار مشمولان قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه تاکنون ۳۰ هزار کارت منزلت بین مشمولان توزیع شده است، اظهارکرد: آمارها نشان می دهد حدود ۲۰۰ هزار نفر مورد هدف طرح کارت منزلت هستند که در تلاش هستیم با زیرساخت‌های فراهم شده و برنامه‌ریزی دقیق‌تر سال آینده ۵۰ تا ۷۰ هزار کارت بین گروه هدف توزیع شود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۰۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا ولیلو سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی در نخستین همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» که به میزبانی واحد ماکو برگزار شد، اظهار کرد: نگاه اسلام به بشریت یک نگاه تعالی‌بخش است که انسان را به عروج می‌رساند.

وی با بیان اینکه گاهی در مسیر حرکت انسان به سعادت، کوتاهی‌هایی وجود دارد که می‌تواند او را دچار لغزش کند، افزود: انسان خلیفة‌الله است، یعنی خداوند بار امانت خود را بر دوش انسان گذاشته و او برای اینکه بتواند بار امانت الهی را به دوش بکشد، باید از لغزش‌ها به دور باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی عنوان کرد: اینکه بگوییم حجاب سخت‌گیری است حرف درستی نیست؛ بلکه حجاب یک سهل‌گیری است که طی مسیر برای رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی انسان را هموار کرده و او را در برابر لغزش‌ها ایمن می‌کند.

ولیلو با اشاره به تشکیل خانواده و ایجاد محیط امن و سالم برای جوانان به‌عنوان یکی از معیار‌های مفید رسیدن به سعادت، تبیین کرد: تشکیل خانواده به دنبال خود، عشق، محبت، فرزندآوری و امید به زندگی را در انسان تقویت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه مسائل جنسی نمی‌تواند محور روابط اجتماعی باشد، بر لزوم مصون ماندن از آسیب‌ها در مسیر رسیدن به سعادت و دستیابی به آرامش روحی و روانی تأکید کرد و ادامه داد: تفاوت جامعه جنسی غربی با جامعه الهی در این است که در جامعه الهی باید مسیررسیدن به سعادت را هموارتر کنیم تا انسان به مقام خلیفة‌اللهی برسد و جامعه برای رسیدن به رشد و تعالی نیاز به سلامت جسمی و روانی دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی از برگزارکنندگان نخستین همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» تقدیر و ابراز امیدواری کرد که برگزاری این همایش در پاسخ به نیاز‌های جامعه مؤثر واقع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی جشنی با حضور ۴۰۰ دختر نوجوان اصفهانی
  • حق بیمه اجتماعی ۱۰۴ بانوی سرپرست خانوار در قشم پرداخت شد
  • مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو منصوب شد
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • تماس ۱۵۰۰ شهروند سنندجی با سامانه ۱۳۷ شهرداری
  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • مدیران اخراجی استقلال کارت بازیکنان را بردند!